CORONA VIRUS

Maatregelen AVK tegen het Coronavirus
Het is momenteel een lastige tijd voor ons allemaal. Het COVID-19-virus heeft iedereen over de hele wereld getroffen en zal dit ook blijven doen, en we moeten er allemaal alles aan doen om deze wereldwijde crisissituatie te doorstaan. Niet alleen ons persoonlijke leven wordt beïnvloed, maar ook alle bedrijven zullen hier, ongeacht de grootte of de industrie, mee te maken krijgen. 24-03-2020

Bij AVK Nederland hebben we ook onze maatregelen genomen om onze medewerkers en de samenleving zoveel mogelijk te beschermen. Zoveel mogelijk collega’s werken thuis en uiteraard doen we momenteel ook geen klantbezoeken. Wel zijn we gewoon bereikbaar en de normale levertijden kunnen op dit moment worden gehanteerd. Samen komen we deze vreemde tijd door! Ook willen we graag het vertrouwen dat de CEO van AVK Holding heeft in ons bedrijf met u delen.

AVK wereldwijd

We hebben al de gevolgen ondervonden van COVID-19 in China, wat erin resulteerde dat onze productiebedrijven daar van half januari tot half februari gesloten waren. De fabrieken van AVK in China zijn nu weer in productie en op normale capaciteit. Veiligheid van werknemers is nog steeds een belangrijke zorg voor ons en we blijven de aanbevolen veiligheidsmaatregelen hanteren om te voorkomen dat het virus weer opduikt. Vanuit China hebben we geleerd dat we COVID-19 heel serieus moeten nemen en verantwoordelijkheid moeten nemen voor de veiligheid van onze medewerkers. Dankzij een toegewijde inspanning van iedereen, zijn we de moeilijke situatie in China goed doorgekomen.

De COVID-19 is nu een realiteit in alle delen van de wereld, en dit raakt onze bedrijven, medewerkers en zakenpartners over de hele wereld. We zullen er echter alles aan doen om ons bedrijf operationeel te houden. AVK is een wereldwijde onderneming met toegewijde mensen in al onze bedrijven. We hebben sterke lokale werkmaatschappijen ondersteund door een wereldwijde supply chain. Dit zal ons in staat stellen om onze klanten te bedienen in alle delen van de wereld, zelfs in moeilijke tijden als deze.

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de veiligheid van onze medewerkers. We hebben alle nodige voorzorgsmaatregelen genomen in al onze productiefaciliteiten en kantoren. Al onze bedrijven volgen de lokale regelgeving en blijven op de hoogte van richtlijnen en voorschriften van lokale overheden, en we zijn voortdurend in gesprek met onze bedrijven.

Als familiebedrijf hebben we sterke waarden, een langetermijnstrategie en toegewijde medewerkers, en ik ben ervan overtuigd dat we dit samen als één AVK – nog sterker dan voorheen – zullen doorstaan.

Al het beste,

Niels Aage Kjær
CEO & Eigenaar
AVK Holding A/SAVK Ravestein BV
Havenweg 12
5145 NJ Waalwijk
Tel. (0416) 340 630
Fax (0416) 332 040
info@avkravestein.nl
Privacy policy