Rubber afdichting

AVK Ravestein BV biedt een grote variëteit aan rubberproducten, waaronder ook rubber afdichtingen. Afhankelijk van de toepassing ontwikkelen wij samen met u een rubber afdichting op maat.

Toepassing afdichtingsrubber

Een rubber afdichting wordt in de machinebouw als expansiestuk gebruikt om de uitzetting op te vangen die in een constructie kan ontstaan. Ook voor het luchtdicht of vloeistofdicht maken van voorwerpen is een rubber afdichtingsband een goede oplossing. Uiteraard is de materiaalkeuze daarbij essentieel. NBR is bijvoorbeeld zeer geschikt voor rubberproducten die in contact komen met olie, terwijl u bij contact met ozon en UV beter kunt kiezen voor EPDM. AVK Ravestein BV beschikt over de juiste kennis om u te kunnen adviseren over het beste afdichtingsrubber.

Rubber afdichtingen in productie

U kunt bij ons rubber afdichtingen bestellen in zowel grote als kleine series. Wij hebben in ons machinepark een grote variëteit aan persen, zodat wij altijd beschikken over de juiste machines voor de verwerking van afdichtingsrubber. Daardoor zijn we een betrouwbare leverancier voor uw producten.

Ontwerp rubber afdichting

Wilt u een nieuwe rubber afdichting ontwikkelen? Ook dan kunt u rekenen op AVK Ravestein BV. In goed overleg ontwerpen wij samen met u een model dat geheel aan uw wensen en eisen voldoet. Daarbij verzorgen wij uiteraard ook de constructie van de matrijs. Na goedkeuring van het model wordt de rubber afdichtingsband in productie genomen.

Breed aanbod

Naast rubber afdichtingsband kunt u ook bij ons terecht voor onder meer walsbekleding, trillingsdempers, pakkingen en rubber ringen. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het creëren van verbindingen. Voorbeelden zijn rubber-kunststofverbindingen, rubber-metaalverbindingen en rubber-keramiekverbindingen. Ook qua nabewerking bieden wij vaak creatieve en unieke oplossingen. Heeft u een uitdaging met betrekking tot het produceren van een rubberartikel? Dan is AVK Ravestein BV de juiste partner.

Meer weten?

Heeft u rubber afdichtingen nodig voor een specifieke toepassing? Bel ons op telefoonnummer (0416) 340 630. U kunt ook een e-mail sturen naar info@avkravestein.nl .


Contact formulier

Heeft u vragen, dan kunt u ook onderstaand formulier invullen

Naam:*
Telnr:
Email:*
Opmerkingen:


AVK Ravestein BV
Havenweg 12
5145 NJ Waalwijk
Tel. (0416) 340 630
Fax (0416) 332 040
info@avkravestein.nl
Privacy policy