Rubber fabriek

Rubber fabrikant AVK Ravestein BV bestaat ruim veertig jaar. Met de kennis en ervaring die wij in die tijd hebben opgedaan, produceren wij rubberproducten voor het hogere segment.

Geschiedenis rubber fabriek

Onze rubber fabriek werd in 1970 opgericht door Will Ravestein. Destijds was het bedrijf vooral gericht op orthopedische toepassingen. In de loop der jaren werd de koers verlegd naar technische rubbervormartikelen. In 1988 nam Rob Ravestein de rubberfabriek van zijn vader over. Het bedrijf groeide gestaag en in 1992 kon er een nieuwe pand worden gebouwd aan de Havenweg 12 in Waalwijk. Inmiddels staat AVK Ravestein BV vooral bekend om zijn rubberartikelen voor speciale industriële toepassingen.

Aanbod rubberfabriek

Service en kwaliteit staan bij ons voorop. In onze rubber fabriek vervaardigen wij de meest uiteenlopende producten voor diverse branches. Daarbij kunt u denken aan machinebouw en ruimtevaart, maar ook aan de recreatieve en de medische sector. Wij bieden maatwerkoplossingen, maar leveren daarnaast ook standaard rubberproducten zoals rubber ringen, rubber matten en rubber profielen. Onze rubberfabriek is gericht op het maken van zowel grote als kleine series. Bovendien is AVK Ravestein BV de enige rubber fabrikant die grote productseries kent met compleet geautomatiseerde afloop.

Nieuw product

Bent u een nieuw product aan het ontwikkelen? Als rubber fabrikant beschikt AVK Ravestein BV over de kennis en het materiaal om u te ondersteunen. Wij adviseren u graag over de meest geschikte grondstoffen en vormgeving. Vervolgens maken wij samen met u een model, waarbij we ook de constructie van de matrijs kunnen verzorgen. Is het ontwerp akkoord? Dan starten we de productie in onze rubber fabriek. Uiteraard kunt u rekenen op een uitstekend verzorgde afwerking.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze rubber fabriek? Dan kunt u bellen naar (0416) 340 630 of een e-mail sturen naar info@avkravestein.nl . Wij staan u graag te woord.


Contact formulier

Heeft u vragen, dan kunt u ook onderstaand formulier invullen

Naam:*
Telnr:
Email:*
Opmerkingen:


AVK Ravestein BV
Havenweg 12
5145 NJ Waalwijk
Tel. (0416) 340 630
Fax (0416) 332 040
info@avkravestein.nl
Privacy policy