Rubber producten

Zoekt u een leverancier voor membranen, o-ringen, trillingsdempers, rubber profielen of een ander rubber product? AVK Ravestein BV is specialist in het produceren van rubber producten voor industriële toepassingen.

Technische rubber producten

AVK Ravestein BV heeft inmiddels ruim veertig jaar ervaring met de productie van rubberen producten. In de jaren vijftig legde ons bedrijf zich nog toe op orthopedische toepassingen, in de jaren zeventig werd de stap gemaakt naar technische rubberproducten. Nu zijn wij een vooraanstaande rubberfabrikant op het gebied van onder meer balgen, membranen en pakkingen.

Specialistisch proces

Het produceren van een rubberen product is een specialistisch proces. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en dragen er waar mogelijk aan bij. Zo realiseren wij vernieuwende verbindingen tussen rubberen producten en metaal, kunststof of keramiek. Bovendien passen wij een speciale techniek toe om de wrijvingsweerstand van rubber te reduceren.

Toegevoegde waarde

Wij leveren niet alleen standaard producten. We zijn ook zeer bedreven in het toekennen van toegevoegde waarde aan nieuwe rubber producten. In dat laatste geval ontwerpen wij samen met u een model. Daarbij adviseren wij u over de optimale combinatie tussen rubbercompound en vormgeving. Bovendien testen wij het materiaal in ons laboratorium, zodat u verzekerd bent van een kwalitatief hoogwaardig rubber product.

Nabewerking rubber product

Uiteraard verzorgen wij ook het productieproces. In ons uitgebreide machinepark bevindt zich een dertigtal machines waarmee wij zeer uiteenlopende rubberen producten kunnen produceren, in zowel grote als kleine series. Ook beschikken wij over de juiste kennis en materialen voor de nabewerking van vrijwel ieder rubberen product. Van ontwerp tot afwerking: bij AVK Ravestein BV is uw rubber product in goede handen.

Meer weten?

Zoekt u een betrouwbare leverancier voor uw rubberen product? Of wilt u meer weten over de ontwikkeling van nieuwe rubberen producten? U kunt ons altijd een e-mail sturen. Dat kan naar info@avkravestein.nl. Liever telefonisch contact? Bel dan naar telefoonnummer (0416) 340 630.


Contact formulier

Heeft u vragen, dan kunt u ook onderstaand formulier invullen

Naam:*
Telnr:
Email:*
Opmerkingen:


AVK Ravestein BV
Havenweg 12
5145 NJ Waalwijk
Tel. (0416) 340 630
Fax (0416) 332 040
info@avkravestein.nl
Privacy policy