Technisch rubber

Trillingsdempers, balgen, membranen, rubber slijtdelen of andere rubberproducten nodig? AVK Ravestein BV is specialist in de productie van technisch rubber voor industriƫle toepassingen.

Technische rubberartikelen

AVK Ravestein BV heeft inmiddels ruim veertig jaar ervaring met de productie van rubberartikelen. In de jaren vijftig legde ons bedrijf zich nog toe op orthopedische toepassingen, in de jaren zeventig werd de stap gemaakt naar technisch rubber. Nu zijn wij een vooraanstaande rubberfabriek met opdrachtgevers in onder meer de medische sector, machinebouw, ruimtevaart en landbouwsector.

Rubber slijtdelen

Ons aanbod op het gebied van technisch rubber is veelzijdig. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende rubberproducten, zoals trillingsdempers, rubber matten, rubber profielen, walsbekleding en pakkingen. Bovendien hebben wij een brede kennis van rubbermengsels en hun toepassingsmogelijkheden. Zo zijn polyurethaan rubber (EU/AU) en natuurrubber zeer geschikt voor de fabricage van rubber slijtdelen. Polyurethaan rubber kan echter beter tegen oliƫn en vetten, waardoor dit materiaal goed toepasbaar is in de machinebouw. Of het nu gaat om geleiders voor de procesindustrie of om stootblokken voor de transportsector: wij denken graag met u mee over het juiste materiaal voor uw rubberproduct.

Maatwerk rubber

AVK Ravestein BV is uw leverancier voor zowel grote als kleine series. U kunt bij ons terecht met bestaande rubberartikelen of maatwerk. Bijvoorbeeld als u een rubber product wilt (laten) ontwikkelen. In overleg met u ontwerpen wij een model. Daarbij verzorgen we ook de constructie van matrijzen en andere gereedschappen. Na uw goedkeuring nemen wij het ontwerp vervolgens in productie.

Uitgebreid machinepark

Voor het maken van rubberartikelen hebben we een uitgebreid machinepark met onder meer compressiepersen, injectiepersen en spuitgietmachines. Omdat wij productie in eigen beheer hebben, zijn wij een zeer betrouwbare leverancier voor uw rubberen artikel. Uiteraard zorgen wij daarbij voor een goede nabewerking, bijvoorbeeld door cryogene ontbraming.

Meer weten?

Maatwerk in rubber is onze corebusiness. Wij vertellen u graag meer over onze productiemogelijkheden. Interesse? Bel ons op telefoonnummer (0416) 340 630 of stuur een e-mail naar info@avkravestein.nl .


Contact formulier

Heeft u vragen, dan kunt u ook onderstaand formulier invullen

Naam:*
Telnr:
Email:*
Opmerkingen:


AVK Ravestein BV
Havenweg 12
5145 NJ Waalwijk
Tel. (0416) 340 630
Fax (0416) 332 040
info@avkravestein.nl
Privacy policy