Walsbekleding

Zoekt u een rubberfabrikant voor laten bekleden van uw industriƫle walsen? AVK Ravestein BV levert walsbekleding tot een formaat van max. D 1100 mm x L 6000 mm.

Toepassingen walsbekleding

AVK Ravestein BV volgt de ontwikkelingen op het gebied van rubber nauwlettend. Wij verdiepen ons in nieuwe toepassingen voor beklede assen. Daarbij kunt u denken aan het realiseren van een optimale hechting aan metaal met een hoge slijtvastheid. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden op het gebied van walsbekleding.

Materialenkennis

Ons bedrijf beschikt over jarenlange kennis en ervaring op het gebied van walsbekleding. Wij zijn goed bekend met de verwerking van de meest uiteenlopende rubbercompounds, waardoor wij u uitstekend kunnen adviseren over het beste mengsel voor uw toepassing. Bovendien testen wij het binnengekomen materiaal in eigen laboratorium, zodat u verzekerd bent van de juiste kwaliteit.

Productie rubber op rol

Voor het produceren van rubber op rol zijn speciale machines nodig. Die maken het mogelijk om rubber assen te bekleden tot een formaat van max. D 1100 mm x L 6000 mm. Ook kleine afmetingen zoals klossen en poelies vinden bij ons de juiste afloop. Heeft u een bestaand product? Uiteraard kunnen wij u als leverancier bedienen. Heeft u een nieuwe toepassing in gedachten? Wij ontwikkelen samen met u een model dat wij vervolgens - na uw goedkeuring - voor u in productie nemen. Uiteraard is ook de nabewerking van uw product bij ons in goede handen.

Tevreden klantenkring

In de afgelopen jaren hebben wij een tevreden klantenkring opgebouwd. Voor hen verzorgen wij regelmatig rubber op rol. Daarnaast bieden wij een breed spectrum aan rubberartikelen, waaronder afdichtingen, rubber profielen, rubber ringen en rubber stootblokken. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het creƫren van verbindingen tussen rubber en andere materialen. Voorbeelden zijn rubber-kunststofverbindingen, rubber-metaalverbindingen en rubber-keramiekverbindingen. AVK Ravestein BV: uw specialist in rubberproducten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over rubber op rol of bent u benieuwd naar onze andere rubberartikelen? Neem dan vrijblijvend contact op via telefoonnummer (0416) 340 630. Of stuur een e-mail naar info@avkravestein.nl .


Contact formulier

Heeft u vragen, dan kunt u ook onderstaand formulier invullen

Naam:*
Telnr:
Email:*
Opmerkingen:


AVK Ravestein BV
Havenweg 12
5145 NJ Waalwijk
Tel. (0416) 340 630
Fax (0416) 332 040
info@avkravestein.nl
Privacy policy